Из записа на ПП от 21.5.2023 г.: Петков и Василев

...
Из записа на ПП от 21.5.2023 г.: Петков и Василев
Коментари Харесай

Из записите на ПП: Петков и Василев с план как да „взривят“ планирано кабинета, а Денков държи „бушона“

Из записа на Политическа партия от 21.5.2023 година: Петков и Василев вършат проекта по какъв начин ще „ взривяват “ планувано кабинета – министрите са техни, Денков държи „ бушона “

Асен Василев : не е обсъждано, че на 12-ия месец всичко завършва, може продължи. Моите упования са, че на 12-ия месец, то най евентуално ще завърши. А и по навръх 12 май, когато Габриел си подаде оставката, и би трябвало да се гласоподава за трети път държавно управление, нали?

А мисля, че можем да го разбираем, че ГЕРБ са клекнали и са подкрепили нашия кабинет, пък ние, с цел да се случи това и да не отидем на нови избори, сме взели една бедна Мария Габриел . Според мен още веднъж ГЕРБ ще се опитат да се предпазят, което значи, че малките екрани и техните коментатори от заран до вечер ще споделят коалиция и къде ще се ориентират другите гласоподаватели в този тип. Аз не мога да кажа.

Кирил Петков : Ние го мислихме по този метод. Сега, когато има една асиметрия в цялата игра. Всъщност, без значение кой е министър председател, министрите са нашите определени . Което значи, че в действителност гърмежа може да се случи от премиера или министрите в първите шест месеца или от премиера и министрите във вторите. Но там и те държат, и ние държим другите. И трето примерно да сменя зам. Министрите на министъра на стопанската система. Ние му споделяме няма да ги смениш, тя взема решение и сменя. В идващия миг ние решаваме. Стига толкоз, в случай че е опрял до кокала и всички министри си подават оставки и Кабинета пада. И нас не ни е боязън да се биеме. Никога не ни е било боязън през цялото време, само че трети вид ние му казахме, виж в този момент, дано тя да е примерно единствено като опция, Мария Габриел, вицепремиер и министър на външните работи. Да използваме целия запас на мъжа ѝ в ЕНП. На всичкото, ние на нашите си гласоподаватели, да кажем, че тя няма същински сектор, който да е ресурсен.

Кирил Петков : И Мария Габриел се разплака съвсем с такова, с влажни очи, сподели аз това не мога да го направя. Аз си потеглям на следващия ден, предавам си мандата и си потеглям. В интерес на истината Борисов усетихме, че това му е тесла не поради нас, а поради него си. Защото това значи, че той в действителност си губи една от огромните поддържа и той вика: „ Абе Мария, въпреки всичко нещо е, може би и тя вика не “.

И това го видяхме. Понеже отново натам алтернативата ѝ е относително добра да си бъде в Брюксел с мъжа си не е по този начин, че няма различен избор. Нейния свят не е България. Така, че от наша позиция. не беше блъф, не се правеше на забавна. Тя просто не желае да види срама в очите, в случай че я биха видели на второстепенна позиция и няма да стане нашите като тука си проговориха и сюжетите, които тя действително гърмежа може да се случи.

С други думи първите шест месеца са напълно наш кабинет, действително с външен министър Мария Габриел като подобен. Вторите шест месеца са тя е министър-председател за целия кабинет. Нашите като тука си проговориха и сюжетите, които тя действително гърмежа може да се случи.

Ние държим бушона първите шест месеца. Ако забележим, че тоя бушон не работи, Ники Денков си подава оставката и споделяме както с Има Такъв Народ се случи, по този начин и с ГЕРБ . Тоя филм не можем да го играем, тъй като 1 2 3, 4…

Асен Василев : И че другият вид, който е да създадем наш кабинет, че периода може да се бутне и до 12 месеца. Фундаментално това ще ни разреши, да почистим от службите, да изгоним фрагментите на ГЕРБ и на президента по места. И да свърши някаква работа, обвързвана с еврозоната, Шенген и проекта за възобновяване, макар че това ще бъде по дребна част. С много огромна доза сигурност, че еврозоната и Шенген ще се случат. Чистката е говорена с всички, които желаят да стават министри, че законно, нелегално, би трябвало да изгонят всички шефове дирекции, шефове на районни структури и на организации . Първите две седмици. Което ненапълно ще затапи приказката, че сме правили коалиция с ГЕРБ.

Сега това е loose-loose прочита на обстановката. Win-Win прочита на обстановката e - Нека покажем междинен пръст на ГЕРБ на изборите ще качим. Даже и да се разделим с дебетата, може би ще качим. Само, че Радев ще ги прави. Но като цяло най-малко локалните избори ще ги вършим с наше Министерство на вътрешните работи.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР