Из социалните мрежи се разпространяват снимки, на които се вижда

...
Из социалните мрежи се разпространяват снимки, на които се вижда
Коментари Харесай

Ситуацията на Левски е много по-сериозна от онази, заради която БФС отказа да издаде лиценз на ЦСКА и Локо през 2015 година

Из обществените мрежи се популяризират фотоси, на които се вижда по какъв начин почитатели на ЦСКА изпращат запитвания до Национална агенция за приходите с въпроси, дали и те като Левски могат да не си заплащат отговорностите. 

От Агенцията следва еднакъв отговор на запитванията:

" Здравейте, уверяваме Ви, че законът се ползва еднообразно за всички данъкплатци. Сметките на " Левски " са запорирани и постъпващите в тях суми се разпределят за погасяване на дълга. Дружеството няма настоящо позволение за отлагане или разсрочване на отговорностите. "

Под постовете се водят разплаени полемики, а под един от тях отношение взе и някогашният юрист на ЦСКА Първан Първанов, който представляваше клуба в делата, извоювани в УЕФА.

Ето коментара на юрист Първан Първанов:

" Само да обясня нещо: това безусловно значи, че освен, че сдружението ПФК Левски АД има непогасени отговорности към Национална агенция за приходите, само че тези отговорности са дължими и в неизпълнение; като към този момент и насилственото осъществяване е почнало - в тази ситуация под формата на запор върху банковите сметки и разпределение на сумите за погасяване на отговорностите. Това е надалеч по-сериозна обстановка от онази, поради която БФС отхвърли да издаде лиценз на Локомотив София и на ЦСКА през 2015. "
 Край на мълчанието! Сираков споделя истината за Левски
Край на мълчанието! Сираков споделя истината за Левски

Това ще се случи в четвъртък
 Снимка 609409
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР