* Из [email protected] След 11 години заедно, Петя и Иван

...
* Из edna@netinfocompany.bg След 11 години заедно, Петя и Иван
Коментари Харесай

Брак без секс или дали двойките трябва да са потни и запъхтяни, за да бъдат щастливи?

* Из [email protected]

След 11 години дружно, Петя и Иван в доста връзки събират завистта на приятелите си. Самите те, постоянно споделят "Ние към момента можем да прекараме 24 часа дружно и в никакъв случай да не се отегчим един от различен " , това твърди Петя, 34 годишна учителка от София. И прибавя, "Ние сме си 100% опора един на различен ".

Извън приятелското си обграждане обаче, те споделят неща, за които никой от приятелите им не подозира. Някъде през втората си година дружно, Петя осъзнава, че двамата не са правили секс от месец. Дори и след първичния й потрес, минават три месеца, в които нищо не се случва. След седмата година дружно, сексът стартира да бъде мираж към този момент цяла година.

Ако желаете да имате бърз достъп до всички забавни и вдъхновяващи публикации всеки ден, свалете мобилното приложение на Edna от ТУК!

Наталия, 30 годишна блогърка също има какво да каже по въпроса. "Един месец преди сватбата ни предходната година осъзнах, че двамата не сме правили секс от месеци "., Истина е че след четири години взаимно общуване, сексът се е трансформирал в маловажно събитие. Само, че това наподобява като "евтината, странна част " от всичко.

Докато от самото начало Наталия твърди, че сватбата е на първо място "празник на любовта им " . "Поради голям брой аргументи сексът заема все по-малка част в живота ни, а Пламен ще е превъзходен партнъор. Държи се прелестно с деца и внася голяма доза благополучие в живота ми. Според вас не е ли задоволително това ".

Липсата на интерес към секса е една от най-честите аргументи една двойка да не го прави постоянно. „ Разбира се, не всяка фамилна двойка прави секс постоянно и не е ли това обикновено откакто сме дружно от цяла безкрайност? “ ме попита другар един път. Отговорът ми беше, че има доста, което може да се направи в тази посока. „ Много двойки, също по този начин се развеждат и без значение дали ти харесва, или не, то сред двете несъмнено съществува връзка “. Ако двойката има приятни, приемливи полови прекарвания то това й дава 20% от положителната връзка.

В случай, че се случи или случва противоположното, двойката стопира да прави секс, или той към този момент не е прелестен за двамата сътрудници, то това унищожава всичко и в последна сметка и двете страни вземат решение да сложат картите на масата. Нещо повече, изцяло наясно съм с обстоятелството, че съществуват двойки и връзки, в които либидото и на двамата е на равнище нула, само че дано си го признаем, какъв брой ваши познати в действителност попадат в тази категория?
 Weheartit
Истината е, че да намерите, или да „ забиете “, „ забършете “ някого с тъкмо същото като вашето либидо да извънредно редки. Дори сътрудници, които се гордеят със съвпадащите си и взаимно съвместими полови потребности имат разлики в сходни обстановки: единият прекомерно идеализира протичащото се, до момента в който другият работи непосредствено . Последното, най-малко съгласно мен, значи, че двама души, които стопират да вършат секс рискуват връзката си. И ето аргументите за това:

- На първо място, ние хората получаваме от секса доста повече, в сравнение с можем да си представим. Да оставим встрани обстоятелството, че той ни дава физическо удовлетворение, също така той ни обезпечава неспокойствие, страсти и тласък за деяние.
 Weheartit
- Второ, сексът ни кара да се усещаме мечтани и атрактивни, нужни и обичани. Чувстваме се прочувствено свързани с индивида, с който вършим секс: докосванията и оргазмът подтикват производството на ендорфини ( химикалите, които ни карат да се усещаме щастливи) и усилват чувството ни за благоденствие.

- Задоволителният секс покачва имунната ни система и предизвиква производството на окситоцин, вещество, създаващо чувство за комфорт. Именно тъй като кара сърцето ни да бие мощно, сексът е добър за сърцето, освен във физическия, само че и в прочувствения смисъл.

- Хората по природа търсят наслаждение, а сексът предизвиква тялото ни да освободи субстанция, която ни кара да се усещаме безгрижни, наречена фенилетиламин. Наред с това понижава равнищата на стрес и фрустрация и прави косите и очите ни искрящи.

И вие желаете да се откажете от всичко това? Сериозно ли?
 Weheartit
Дори и вие да не желаете да преразгледате мнението си, откакто прочетете тази публикация, то сътрудникът Ви сигурно ще го направи. Ето и още нещо: елементарно е да се не помни какъв брой прелестен е секса и чувствата свързани с него, в случай че не вършиме никакъв. Но напълно инцидентно може да Ви бъде напомнено какъв брой добър може да бъде.

Представете си, че сте на бизнес пътешестване, работили сте до късно и се храните в ресторанта на хотела, където другарски надъхан, прелъстителен сервитьор се навежда напред, с цел да почисти остатъците от храната ви , а вие усещате полъха на афтършейфа му ….изведнъж изникнаха мемоари на парещ, трогателен, потен секс и всичко се случи необикновено бързо, нали?
 Weheartit
Дори двойките, които вършат трогателен секс усещат притегателна мощ и си задават въпроса „ Защо не? “ Как вие или вашият сътрудник бихте се справили с сходна обстановка, откакто не сте правили секс от месеци, или даже години и знаете, че в случай че не се възползвате, то ще се приберете при скуката и остарялото всекидневие вкъщи? Да бихте могли да се приберете вкъщи и да започнете диалог с думите „ Скъпи, спомняш ли си какъв брой трогателен е секса. Нека го създадем на вратата, както преди “

Но погледнете действителността, това ще бъде последвано от прозявка и неблагоприятно бърборене. Или изсумтяване от рода на „ Мисля, че го обсъдихме, ние от дълго време не сме такива. “
 Weheartit
Без значение какъв брой ви обича сътрудникът Ви, без значение, какъв брой ви има вяра, без значение, какъв брой съгласно вас е ваксиниран против изкушението – той не е. И вие не сте.

Спрете да вършиме секс един с различен и рискувате и двамата да желаете да вършиме секс с някой различен.

Просто е нали?

Така че, в случай че вашето опрощение е „ фамилните не го вършат “,„ дружно сме от цяла безкрайност “, или „ това е голямо изпитание “, то вие в действителност единствено „ гледате телевизия дружно “.

И да двойките би трябвало да са потни и запъхтяни, с цел да бъдат щастливи!!

Автор: Силви Стаменова
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР