Иймън Холмс стана вирусен, след като нарече Тейлър Суифт горчива“

...
Иймън Холмс стана вирусен, след като нарече Тейлър Суифт горчива“
Коментари Харесай

Иймън Холмс разкъсан на парчета, след като изрече, че „никога няма да излиза с огорчена Тейлър Суифт`

Иймън Холмс стана вирусен, откакто назова Тейлър Суифт „ горчива “ и съобщи, че в никакъв случай не би се срещал с нея в огнена изявление на GB Новини.

Хитмейкърът на Anti-Hero, 34, сега е обичан от Травис Келс и двамата неотдавна опаковани в PDA, откакто Травис, 34, тимът на Канзас Сити Чийфс победи Сан Франциско 49-ърс с 25-22 в Лас Вегас на Супербоул. Преди това Тейлър се срещаше с Джо Алуин, а другите й известни някогашни са Джон Майер, Хари Стайлс и Джо Джонас - с цел да назовем единствено няколко.

В неотдавнашен епизод на GB News, 64-годишният Иймън и сътрудниците му разискаха артиста в спор, наименуван: „ Дългият лист с някогашни на Тейлър Суифт: попзвездата е похвалена за това, че изхвърля някогашните си в песни. “ Иймън обаче не се сдържа, като назова Тейлър „ горчива “ и настоя, че в никакъв случай няма да излезе с нея.

Бившата звезда на „ Тази заран “ сподели: „ Ето моето мнение за Тейлър Суифт. Тя е горчива жена, Тя е огорчена. Не бих желал да излизам с нея ", добавяйки: „ Тя е имала много гаджета и...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР