Иймън Холмс и Рут Лангсфорд потвърдиха, че са се разделили,

...
Иймън Холмс и Рут Лангсфорд потвърдиха, че са се разделили,
Коментари Харесай

Тъжната последна обща снимка на Иймън Холмс и Рут Лангсфорд, когато потвърждават раздялата си

Иймън Холмс и Рут Лангсфорд потвърдиха, че са се разделили, като известието през уикенда пристигна след скорошни спекулации.

Съвместно изказване беше издадено от Eamonn и Ruth, и двамата на 64 години - които преди този момент са работили дружно в предаването This Morning на ITV - в събота. Изявлението гласи: " [Те] потвърдиха, че бракът им е завършил и са в развой на бракоразвод. "

Твърди се, че някогашната двойка се е срещнала през 1997 година и след началото на връзка се оженили през 2010 година Двойката е родител на наследник Джак Холмс, 22, а фамилията включва и трите по-големи деца на Иймън от предходен брак.

Новините тази седмица идват след угриженост по отношение на връзката на Рут и Иймън, като неотдавна имаше известия за разлъка. Говори се, че почитателите са забелязали, че не са били снимани дружно от месеци. Никой от тях наподобява не е споделял фотоси един на различен в съответните мрежи на Instagram от месеци. Въпреки това се счита, че Рут и Иймън от време на време са разгласили фотоси един на различен в сво...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР