ившият пилот от Формула 1 Дейвид Култард изнесе притеснителна информация

...
ившият пилот от Формула 1 Дейвид Култард изнесе притеснителна информация
Коментари Харесай

Казаха истината за състоянието на Шумахер

ившият водач от Формула 1 Дейвид Култард изнесе притеснителна информация за положението на седемкратния международен първенец Михаел Шумахер. Както е известно, към този момент седем години няма изясненост за възобновяване на германеца, който пострада тежко след рухване на ски писта, оповестява

"Познавам добре Шумахер. Дълги години се състезавахме дружно. Посещавали сме доста празненства, на които установихме, че имаме доста общи ползи. За него, а и за мен, фамилията е всичко. Възхищавах се на метода, по който със брачната половинка му Корина отгледаха децата си ", съобщи британецът, който има 13 победи за 15 години във Формула 1.



"Запознат съм с актуалното му положение. Всички се надяваме, че Михаел ще се възвърне. Нещата са такива, каквито са. Трябва на всички да е ясно, че новините не са положителни и ситуацията е доста тежко ", разяснява Култард пред "Stats Perform News ".

Бившият водач на Уилямс, Макларън и Ред Бул взе отношение и по тематиката за непрекъснатите съпоставения на Шумахер с Люис Хамилтън. Наскоро Хамилтън се изравни с германеца по извоювани международни трофеи – по седем.

"За мен няма подозрение, че в случай че Михаел се състезаваше през днешния ден с формата от най-хубавите си години, щеше да гледа на Хамилтън като на един равносилен съперник. Шумахер беше необикновен, в този момент Люис е необикновен. Самият метод, по който стигна до успеха в Истанбул, беше доказателство за това. Да стартираш шести в сложните условия и най-после да спечелиш със сериозен задатък, това не е по силите на всеки водач във Формула 1.



"Нека всички схванат простата истина, че Хамилтън освен един от най-хубавите водачи от своето потомство, той е един от най-хубавите в историята на спорта ", приключи Дейвид Култард.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР