Ивон Динева, дъщерята на Анелия, навърши 18 години и вдигна

...
Ивон Динева, дъщерята на Анелия, навърши 18 години и вдигна
Коментари Харесай

Триумфално завръщане: Ивон Динева навърши 18, вдигна луд купон

Ивон Динева, дъщерята на Анелия, навърши 18 години и подвигна охолно празненство. Щерката на фолк певицата се завърна и в обществените мрежи, откъдето отсъства много дълго време.

18-годишната фолк наследница показа на сторита неповторими фрагменти от празненството, на което са участвали единствено най-отбраните ѝ другари. Шампанско, вкусна храна и празнична заря – това са част от изненадите, с които Ивон е посрещнала гостите си. Събирането евентуално е било в домашна конюнктура и по-точто - в къщата на майка ѝ Анелия. Припомняме, че Анелия и Ивон живеят в неповторим дворец, който преди време певицата сподели пред NOVA.

Виж още: Любовта ги докара в родината! Симеон и новата му другарка - в България за празниците

Ивон другояче не е по никакъв начин дейна в обществените мрежи, само че това не е нещо ново за нея. Последно 18-годишната наследница е качила своя фотография при започване на октомври. След това тя бе по-активна със сторита, както и в този момент направи за купона си. 

Щерката на Анелия стана известна с това, че залага от дребна на мощен грим, а това навлече съществени рецензии на майка ѝ. Нищо от това не се отрази съществено нито на Анелия, нито на Ивон, която наподобява въпреки всичко се любува на известността си.

Виж още: Гал Гадот, Хейли Бийбър и Мис Турция: Алекс Петканова откри три свои звездни двойнички!

Изображение: https://www.instagram.com/ivonndinevaa/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР