Иво Стаменов бе прострелян в центъра на София - на

...
Иво Стаменов бе прострелян в центъра на София - на
Коментари Харесай

Нови Разкрития За Смъртта На Данъчния Шеф Иво Стаменов. Много По-Страшно От Колкото Очаквахме! Атентатът Е Бил

Иво Стаменов бе прострелян в центъра на София - на улица " Дунав " наоколо до кръстовището с ул. " Московска ", до момента в който шофираше персоналния си автомобил - джип БМВ Х3. Сигналът за стрелбата бе подаден към 8.40 ч. на 18 декември м.г. Данъчният началник е бил причакан и прострелян от упор на метри от входа на детска градина.

Стаменов бе признат във Военномедицинска академия в сериозно положение и бе опериран два пъти, като му бяха прелети десетки сакове с кръв и плазма. Той имаше провали в десния бял дроб и огромните кръвоносни съдове в региона.

Стрелбата против данъчния началник провокира острата реакция на премиера Бойко Борисов, който съобщи: " Когато стрелят по данъчен, стрелят по самата страна, и в случай че ги оставим безнаказани, на следващия ден ще посегнат и на различен ". Той даде обещание бързи ответни ограничения, само че досега нападателите не са открити и арестувани.

По неофициална информация записана в Кърджали компания е попаднала в полезрението на проверяващите стрелбата против данъчния началник. Тя е била в лист за укриване на ДДСчрез мним импорт. В Национална агенция за приходите Стаменов отговаряше точно за фискалния надзор над рискови артикули, каквито са месо, месни артикули, зърно, зеленчуци, горива и други.

Той е фамилен, има двама сина, единият от които е на 2 годинки.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР