Иво Сиромахов реши да се подиграе грубо на продуцентите Иван

...
Иво Сиромахов реши да се подиграе грубо на продуцентите Иван
Коментари Харесай

Иво Сиромахов се подигра на Иван и Андрей

Иво Сиромахов реши да се подиграе жестоко на продуцентите Иван и Андрей, които са и водещите на новия сезон на " Фермата ", озаглавен " Мостът на времето ".

Сиромахов, който сега е водещ на " Шоуто на Слави " по телевизия 7/8, употребява за фон на подигравателния си скеч обрасла с плевели поляна в столичния квартал " Левски-Г ". На същото място се намира и малкия екран на Трифонов.

" Формата 8 - Доизцеждане. Сезонът на скъсаните връзки и приятелите, търсещи поле за изява, тъй като никой не ги счита за живи тука. Дори такива като Дидо ще ги пишат рок митове и крале на рока, даже полицая Гуспата са си вкарали. Поредната нагласена и претоплена и прегоряла гозба ", подиграва се с двамата шоумени и техните участници в осмия сезон на риалити формата Сиромахов, представен от " Хотнюз ".

Дидо завоюва четвъртия сезон на предаването, само че от този момент не може да се похвали със съществени музикални триумфи. Легендарният някогашен участник Димитър Господинов-Гуспа не завоюва риалитито, само че пък може да се похвали с нова жена. Бившата му също има нов човек до себе си, а двамата си поделят грижите за децата им. Господинов е някогашен служител на реда, само че от години не практикува тази специалност.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР