Иво Русчев, адв. Петър Петров и инж. Николай Дренчев –

...
Иво Русчев, адв. Петър Петров и инж. Николай Дренчев –
Коментари Харесай

Народните представители на Възраждане с поредица от срещи с граждани

Иво Русчев, адв. Петър Петров и инж. Николай Дренчев – народни представители от ПГ на Възраждане, определени от 23-ти, 24-ти и 25-ти МИР – София, започват поредност от срещи с жители.

На 8 април 2022 година в регион „Подуяне“ се организира първата от поредност срещи с жители. Освен народните представители участваха още управлението на районната конструкция и ръководителят на градската организация – Александър Арангелов.

Срещата протече под формата на разговор, по време на който бяха разисквани настоящите проблеми в този и други софийския регион. Народните представители разискаха с жителите идните дейности на „Възраждане“ по отношение на градски и национални въпроси, които са настоящи за всички българи.

На срещата жителите изрекоха мнение за протичащото се в страната ни и показаха нежеланието си България да бъде въвличана във боен спор.

Председателят на структурата на „Възраждане“ регион „Подуяне“ – Соня Гарчева заяви, че срещите с народните представители на „Възраждане“ ще продължат и ще станат регулярни.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР