Иво Прокопиев отхвърлил поканата да заведе пред олтара за трети

...
Иво Прокопиев отхвърлил поканата да заведе пред олтара за трети
Коментари Харесай

Звучен Шамар За Росен Плевнелиев И Деси Банова! Олигархът Помрачи Радостта От Сватбата, Плановете За Венчавката Рухнаха

Иво Прокопиев отхвърлил поканата да заведе пред олтара за трети път Росен Плевнелиев, оправдавайки се с близката дружба на неговата брачна половинка Галя с втората жена на Плевнелиев – Юлияна. Преди година, откакто завърши мандатът му като президент, Росен се разведе с жена си, а няколко месеца по-късно обществено оповести връзката си със синоптичката от Нова тв.

Близки до Деси Банова разкриват, че тя самата се е заела с организацията на личната си женитба, която ще се състои през лятото – през юли или при започване на август. Синоптичката е на мнение, че умее да провежда сходни събития, защото преди време бе основала лична организация за сватби, годежи и други радостни обреди. Агенцията ѝ обаче не просъществува дълго поради неналичието на клиенти. Сега русокоската ще се опита да смае околните си и приятелите на новия си мъж в живота си с съвършено образуване на личната си женитба. Бляскавото събитие най-вероятно ще се състои отвън рамките на страната ни – в имението на Росен Плевнелиев на Халкидики – акцентира изданието.

След отхвърли на Прокопиев, нищо чудно в този момент изборът за кумове да бъде повелен на Деси Банова, а елементарно е да се планува кого може да предложения тя – естествено Гала и половинката й Стефан.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР