Иво Карамански-син вече е горд татко на дъщеричка. Инфлуенсърката Антоанет

...
Иво Карамански-син вече е горд татко на дъщеричка. Инфлуенсърката Антоанет
Коментари Харесай

Дядо Сано: Аз съм най-щастливия човек на Филипините!

Иво Карамански-син към този момент е горделив баща на дъщеричка. Инфлуенсърката Антоанет Пепе заяви с пост в обществените мрежи, че дребната Беатрис тежи 3,420 кг и е дълга 50 см. Малката принцеса се е появила на бял свят на 27 юли, само че гордата майка разгласи щастливата новина три дни по-късно.

„ Добре пристигнала, Беатрис! “, написа тя и благодари на лекарите за високия професионализъм, грижите, отношението! „ Вие сте същински вълшебници! Безкрайно признателна съм ви както за безвредното и леко раждане, за необикновено човешката ви поддръжка във всеки един стадий на консултациите и раждането! И не на последно място за това, че с помощта на вас минах през целия развой доста по-осъзнато и с надълбоко осмисляне и преживяване на магията на появяването на един нов живот! “, прибавя Пепе, която става майка за четвърти път, само че от трети мъж.



Инфлуенсърката и Иво Карамански са дружно от съвсем две години. Това е първо дете за сина на Кръстника на българската мафия.



„ Дори хиляди тонове благополучие, могат да се съберат в 50 см. и 3,420 кг. Добре пристигнала в живота ни, ти дребен елмаз на име Беатрис! За нас е голяма благословия и неизмерима чест да сме твои баба и дядо. Благодарим ти! Ще те обичаме безпределно ” – написаха Нели Атанасова и Александър Сано, които за първи път станаха баба и дядо.

" От 3 дни съм най-щастливия човек на Филипините " - написа по-късно артистът, който е водещ на " Островът на 100-те гривни ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР