Иво Карамански-младши е плод на любовта на бившата гимнастичка и

...
Иво Карамански-младши е плод на любовта на бившата гимнастичка и
Коментари Харесай

Синът на Кръстника – Иво Карамански-младши: Ако някой знае къде са милионите на баща ми, нека да ми каже

Иво Карамански-младши е плод на любовта на някогашната гимнастичка и тв водеща Нели Атанасова и посочения за Кръстника на българската мафия Иво Карамански.

Той е единствено на година, когато татко му е убит. Затова няма никакви мемоари от татко си. За него знае единствено това, което са му разказвали и е чел от пресата.

 

През 2018 година той отпътува за Холандия, с цел да следва саунд инженерство. Именно там го застигна и най-голямата покруса в живота му – пътният случай, при който изгуби едната си ръка. Той обаче демонстрира забележително наличие на духа и съумява да продължи сполучливо напред. Към днешна дата високотехнологичната протеза му оказва помощ да прави всичко, което е правил преди случая.

 

Наскоро основал музикален лейбъл, през който ще продава разнообразна музика, само че най-много електронна. Занимава се главно в музика, тя се е трансформирала в негов приоритет. Отскоро около приятелката му Антоанет Пепе се занимава и с инфлуенсърство. Възнамерява да посвети ария на приятелката си.

 

Категоричен е, че някой ден ще се оженят с Антоанет, само че за момента не са определили дата. Готов е и да стане татко, въпреки към този момент да е подобен за трите деца на приятелката му от предходни връзки.

 

 

Споделя, че след злополуката към този момент е нов човек – по-отговорен. Не се опасява да седне още веднъж зад кормилото, само че случилото се му е като обица на ухото. Свикнал е с любознанието към него още от детските му години и не му прави усещане. Категоричен е, че не си коства да губи сила с това.

 

Тъй като е бил едвам на годинка, когато татко му е убит и няма никакви мемоари от него, не е имал моменти, в които да му е липсвал. Никога не е имал предпочитание да огледа в очите килъра на татко си – Стефан Кирилов Въжарски, който е наказан на пожизнен затвор. Посочва, че е получил присъдата си и това е задоволително.

 

В прелестни връзки е със сестрите си Александра, Ралица и Десислава, които са от първата брачна половинка на Иво Карамански – Галя Луканска. С нея също е в прелестни връзки.

 

Относно тематиката с милионите, притежавани от татко му е безапелационен, че това са жълтини и даже приканва, в случай че някой къде са те да му се обади или пък на сестрите му, с цел да отидат и да си получат наследството. Определя себе си като рационален млад мъж и акцентира, че се оправя чудесно и без завещание.

 

Няколко солидни гривни са му останали като завещание от татко му, само че не ги носи, а ги пази за спомен. От това, което са му разказвали си дава сметка, че е взел от чертите и на майка си и на татко си. Поискал да бъде осиновен от Александър Сано още в първия ден от запознанството им, защото доста си паснали. От него пък е взел метода на говорене и жестикулирането.

Инфо: Уикенд

Тагове: Иво Карамански – Кръстника Иво Карамански-младши Антоанет Пепе нели атанасова Александър Сано Галя Луканска
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР