Иво Карамански и Антоанет Пепе заживяха заедно. Синът на мафиотския

...
Иво Карамански и Антоанет Пепе заживяха заедно. Синът на мафиотския
Коментари Харесай

Иво Карамански и Антоанет Пепе заживяха заедно

Иво Карамански и Антоанет Пепе заживяха дружно. Синът на мафиотския необут, който загуби лявата си ръка след злополука в Холандия в края на септември 2021 година и инфлуенсърката са дружно към този момент от много време, само че самоуверено я показват неотдавна.
 

Иво и Антоанет започнаха да демонстрират свои сантиментални моменти в обществените мрежи, откакто обществено признаха за връзката си по Коледа. Тъкмо с следващата си изява преди дни Антоанет, която има три деца от двама мъже, сътвори усещането, че с Иво към този момент споделят един покрив. Блондинката изиска съвет от почитателите си в Инстаграм за компактна скара, на която да си вършат риба у дома. Два часа по-късно Антоанет се похвали, че с Иво са купили предложената марка.

„ Всичко, което в миналото съм желал ”, написа Иво преди дни към клипче, в което с Антоанет се целуват в нощен клуб. Влюбените неотдавна прекараха почивка в спа хотел в Трявна. С тях бяха другари, както и децата на Антоанет. От джакузито в спа центъра на Свети Валентин инфлуенсърката показа кадър, за който с Иво театралничат гушнати. В началото на февруари пък двойката кара сноуборд в Боровец. Любопитна детайлност е, че Иво се решил да опитва зимния спорт около Ети, както я назовава галено. През януари двойката се наслаждения на почивка във Велинград. Нова година, несъмнено, прекараха дружно.

В фамилията на Антоанет към този момент са се поуспокоили, защото първоначално възрастовата й разлика с Иво ги тормозила. Бабите й имали въпроси и за семейството на момето. Както е известно, той е наследник на починалия Иво Карамански, споменаван като кръстник на българската мафия, и някогашната гимнастичка Нели Атанасова. Семейството на Иво пък приели приятелката му без паники. Актьорът Александър Сано, от който Нели има щерка, а от 2014 година са съпрузи, дори се похвали при започване на новата година с подарък от младата двойка. Иво и Антоанет му подарили „ най-страхотната шапка ”, както Сано посочи.

Въпреки че диджеят и инфлуенсърката се употребяват с поддръжката на фамилиите си, отрицателните мнения в обществените мрежи не стихват. Насочени са към Антоанет. Чудят й се по какъв начин по този начин има три деца от двама мъже и сега е с трети, освен това доста по-млад от нея. Предричат, че връзката им няма да продължи дълго. Съмняват се в обясненията й, че с първия си мъж - датчанинът Филип, от който са двете й дъщери, Антоанет се разделила единствено поради казуса му с опиатите. Все отново някогашните съпрузи очевидно са в положителни връзки, тъй като дъщерите им прекараха тази Коледа в Дания. Инфлуенсърката е атакувана и за разлъката с бащата на сина си. С Филяка, както е прочут вторият й мъж, който също се споделя Филип, също запазили дружба. „ Понякога по този начин се случва в живота, че е по-добре да си другар с даден човек, в сравнение с фамилни начала ”, показа Антоанет наскоро в отговор на следващия въпрос в инстаграм профила си.

Негативните мнения и откровени язвителни офанзиви в началото много разстройвали Антоанет Пепе. Егото й страдало, тъй като недоброжелатели я упреквали, че сменяла мъжете, с цел да им изхарчи парите. Българинът, счита Антоанет, не може да повярва, че една жена се оправя сама и си гледа децата.  „ Всъщност съм признателна, тъй като в случай че не се бяха случили тези публикации, може би по-бавно щяха да се случат и нещата сред нас ”, счита тя. Когато се схванало за връзката й с Иво, тя се престрашила да даде късмет на връзките им без непотребни запаси. 

Любовта ги срещнала в сложен за тях миг. Антоанет била към момента под въздействието на страстите от раздялата с бащата на сина си, а Карамански-младши – на тези, след злополуката в Холандия, при която изгуби лявата си ръка. Двамата си споделяли, вдъхвали си кураж и се стимулирали взаимно. Иначе се познават от дълго време. Иво я срещнал в столично заведение, когато бил още възпитаник, на 16 години. Влюбил се от пръв взор в нея. Тя обаче, която тогава била на 24, го възприемала като дете. Тъй като в фамилията й няма огромна възрастова разлика сред мъжете и дамите, Антоанет не си представяла, че може да има освен това от другарство с него. Затова когато след време се срещнали още веднъж в интервал, в който всеки от тях прекосявал през тестване, не се сближили незабавно. Антоанет се съпротивлявала дълго на възприятията си, таман тъй като е по-голяма със 7 години, а и има 3 деца. През лятото обаче били на море и нещата посред им се получили. „ Много съм щастлива, че дадох късмет на тези връзки и че дадох късмет на Иво да ми покаже какъв брой е умен и зрял ”, споделя Антоанет. Двамата към този момент самоуверено демонстрират щастието си и вършат проекти за бъдещето си дружно.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР