Иво Ивков, изпълнителният директор на Левски, даде силно определение за

...
Иво Ивков, изпълнителният директор на Левски, даде силно определение за
Коментари Харесай

Ивков: Левски е колос на глинени крака

Иво Ивков, изпълнителният шеф на " Левски ", даде мощно определение за положението на клуба.

Шефът на " сините " дефинира столичния гранд като исполин на глинени крайници поради финансовото положение, в което се намира. Той приказва на Могилката, където управлението и „ сини “ почитатели означават 108-я рожден ден на клуба.

„ Честит празник, скъпи българи, съотечественици. За мен това е най-светлият български празник. Честит рожден ден, левскари. Честит имен ден, скъпи баща. Много ти благодаря за всичко, което си направил за фамилията си и за мен. Освен, че си най-титулуваният футболист на обичания клуб, ти ме възпита в левскарство – може би най-важното, което си направил за мен. Иначе нямаше по какъв начин да устоим в тези сложни времена или най-малко в тези 7 месеца, в които поех ръководството на обичания си клуб, на което не съм се надявал. Благодаря ти, че семейството Ивков ще остане в историята на обичания клуб, с помощта на теб. Това беше моят подарък.

Призовавам те и те апелирам да ми се довериш – стани един от първите членове на „ Левски на левскарите “. Считам, че това е пътят за нашия клуб. Дай образец, дружно с твоите сътрудници – Аладжов, Войнов – същински величия. Станете част от сдружението. Няма по какъв начин и какво да загубим. Можем единствено да спечелим. Още един път да разберем каква мощ сме всички левскари. Независимо какво ще стане, кой – по кое време ще джиросва, значимото е ние да разберем, че сме извънреден исполин с нашата аудитория. Иначе, сега клубът е исполин на глинени крайници. Предстои ни доста готовност, празниците свършиха. Поклон пред всички вас, които помогнахте Левски да оцелее “, съобщи Ивков.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР