Иво Христов Ако не беше Съветската армия 50 000 евреи

...
Иво Христов Ако не беше Съветската армия 50 000 евреи
Коментари Харесай

Иво Христов защити Мария Захарова: Ако не беше Съветската армия българските евреи щяха да са депортирани


Иво Христов

Ако не беше Съветската войска 50 000 евреи щяха да бъдат депортрирани, а 80 % от популацията на България са дебили – не могат да се подписват. Такива заключения направи на среща с гласоподаватели депутатът от Българска социалистическа партия и учител доцент Иво Христов.

В отговор на въпрос от публиката за това по какъв начин тематиките се измествали и манипулирали Христов отбрани тезата на Русия, че Червената войска е избавила българските евреи.

" Какво сподели Мария Захарова - не би трябвало да се не помни, че в случай че не беше Съветската войска, 50 000 български евреи щяха да бъдат депортирани. Някой съмнява ли се, че нямаше да стане по този начин? Или ще кажем ние йок, не, на Гьоринг и Хитлер - ние ще си ги пазим нашите евреи, вие си гледайте работата ", сподели Христов.

Мнението си той е разгласил като видео във фейсбук профила си. Зад гърба на Христов се вижда знаме на Ротари клуб.

Според него " 80% от популацията са дебилни и не могат да се подписват " и за това сходни операции работят " безупречно ".

Христов напомня, че мотивът за изявлението на Захарова е било " омаскаряването на Паметника на Съветската войска, като на този монумент са били изписани антисемитски лозунги ".

" Какво направиха нашите вестници по линия на хибридната война? Класическо изместване на казуса. Проблемът е за какво вие осирате руските монументи? Защо не се прави същото с Паметника на Съветската войска в центъра на Виена? ", пита Христов и натъртва, че в центъра на австрийската столица има подобен паметник.

Той добавя, че сходно опозоряване на монументи не се прави на никое място в Западна Европа, а единствено в Прибалтика, Полша и България.

Нещо да ви приказва това? Когато имаш един оскотял, некултурен, безропотен народ, операцията става доста елементарно ", споделя Христов.

В изявлението си той разяснява, че " гражданска война от бабички не се прави ", наблягайки, че дейната част от популацията не е в страната.

Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР