Иво Димчев не се харесва на българската публика нито като

...
Иво Димчев не се харесва на българската публика нито като
Коментари Харесай

Не иска и да чуе за България, никой не го харесвал

Иво Димчев не се харесва на българската аудитория нито като актьор, нито като човек. Причината е, че има прекомерно огромно самочувствие без покритие.

Песните му са отвратителни, а гласът му не е нищо изключително, само че той се има за популярен артист. Ето за какво е загърбил съвсем напълно България и живее единствено в чужбина.

Преди няколко месеца ХИВ-позитивният създател се реалокира да живее в Ню Йорк, Съединени американски щати. Оттогава той не желае и да чува за родината си, където малко на брой слушат или познават странното му творчество.

" Моята музика е елитарна и не може да се разбере в България. В Америка всичко е напълно друго, там е моят дом ", разкрива Димчев.

Той е имал покана от няколко риалити излъчвания у нас, само че ги е отказал изрично. Нито в " Като две капки вода " ще взе участие, нито в " Денсинг старс ". Дори на " Биг Брадър " е отказал да бъде гост-звезда.

Вместо това цяла зима има турне в чужбина. То завършва на 25 февруари, когато Иво ще се прибере в Ню Йорк.

Според слуховете артистът е отчаян освен от българската аудитория, само че и от българския човек. У нас всички го сочели с пръст, че е притежател на ХИВ, до момента в който в Америка никой не го интересувало, че е болен.

Очевидно Иво Димчев няма желание да спре да заразява мъжете с вируса. Затова държи да живее в страна, която не го познава доста и не знае, че е серопозитивен. Така ще може да си прави гей оргии в обилие, написа уеб сайтът kliuki.bg.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР