Иво Димчев ми е адски противен. Това разкри пред България

...
Иво Димчев ми е адски противен. Това разкри пред България
Коментари Харесай

Джулиана Гани и Иво Димчев се захапаха жестоко

" Иво Димчев ми е пъклен противоположен. " Това разкри пред " България Днес " Джулиана Гани. Красавицата на няколко пъти атакува ескцентричния музикант поради присъединяване му в " Черешката на тортата ".

По време на изявата в кулинарното предаване Димчев скандализира крепко всички.

За край началник Манчев му даде плакета за спечелилия в кулинарното надпреварата. Това вбеси освен Гани, а и доста други.

Думите на Гани засягат крепко Димчев. Той незабавно скочи да наскърбява силиконката. Намеси по какъв начин изглеждала и даже я " уволни ", неизвестно от кое място обаче.

" Тя е парцал. Парцал без въображение разбирам, само че Парцал без възприятие за комизъм е позор за Парцалите ", написа преди няколко дни Димчев.

Според Гани сред двамата няма война, нито драма. Просто си изказвали мнението. Това, че тя не харесвала някого, си било в нейното право.

" Не го одобрявам! Това е! Всеки може да споделя каквото си желае. Нямам драма с него. Просто не желая децата ми да вземат образец от такива хора. Но за жалост тъкмо сходни демонстрират по малкия екран ", сподели още пред вестника Джулката, която е майка на 2 момчета - Давид и Кай.

Тя добави, че за пръв път е чула и видяла за Димчев точно в " Черешката ". Съжалява, че е научила кой е Иво. Наскоро Джулиана пък се завърна от следващата си почивка. Тя и обичаният й Теодор, който е татко на второто й дете - Кай, прекараха няколко дни в Кипър.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР