Иво Димчев е с ХИВ от 15 години насам, но

...
Иво Димчев е с ХИВ от 15 години насам, но
Коментари Харесай

Иво Димчев бесен, след като се разбра, че е заразил 76 мъже с ХИВ! Ще продължава да го прави без кондом

Иво Димчев е с ХИВ от 15 години насам, само че това не го стопира да е доста деен на половия пазар. Постоянно си ляга с разнообразни мъже, и то без защитни средства, тъй като по този начин било по-приятно.

Певецът отхвърля информацията, че е заразил 76 мъже с вируса ХИВ. Той твърди, че това не е правилно, тъй като е непрекъснато на терапия. Дали е по този начин, не се знае.

Според слуховете обаче Иво нямал желание да изисква кондом от мъжете, с които прави секс, тъй като по този начин му се убивало цялото наслаждение. Това значи, че ще продължава да излага на риск здравето на всичките си любовници.

Говори се, че в случай че някой от мъжете му изискал да употребява кондом, Димчев се вбесявал и го отсвирвал. Артистът обичал да усеща мъжкото достолепие в оригинал, а не с нещо по него.

Иво Димчев стана изключително настоящ в България с присъединяване си в „ Черешката на тортата “, което бе излъчено преди дни. Тогава той не се хареса на доста фенове поради ексцентричния си метод към храната и напитките. Накара гостите си да пият айран в банки за кръв, което мина всички граници.

Въпреки че се държи като вманиачен, Иво продължава да търси виновността в хората, че у нас не е известен. Той показа в ефира на Нова телевизия, че е доста елитарен, т.е. единствено българският хайлайф може да го одобри и разбере, а останалите ги изкара прекомерно простовати за това.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Иво Димчев
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР