Иво беше застрелян в корема и в главата. Изразходвал е

...
Иво беше застрелян в корема и в главата. Изразходвал е
Коментари Харесай

Съпругата на мъжа, убит от съсед на Женския пазар: Каза ми, че съм следващата

Иво беше убит в корема и в главата. Изразходвал е всичките патрони. Слязох по стълбите и видях Иво. Беше в безсъзнание, само че дишаше. Убиецът се запъти с доста спокойна крачка към мен. Каза ми, че аз съм идната, това описа Надя, брачната половинка на Иво Андреев, който бе убит от съседа си през месец ноември на Женския пазар.  " Въпросният комшия ме удари, когато бях бременна в четвърти месец. Иво го изрита, с цел да го отблъсне и се качихме у дома, с цел да се обадим на 112. Той пристигна и стартира да тропа по вратата, а Иво ми сподели " той има револвер ". Тогава не имах вяра ", сподели тя в предаването " На фокус " по Нова тв.

" Убиецът на Иво е подминал майсторите, отишъл е у дома, взел е оръжието си и е стрелял. Аз бях горе с дребния ни наследник. Чух изстрелите. Подсъзнателно си споделих, че това е звук от слагането на вратата. Живеехме в противен боязън и чак в този момент го признавам ", споделя Надя. 

Съпругата на Иво сподели, че в този миг детето им е спяло. Тя се обадила на 112 незабавно.  " Първата патрулка пристигна за 4 минути, а колата за спешна помощ след 14 минути ", сподели тя. 

Надя разяснява и случая с Иван Владимиров, който бе убит от съседа си на 9 февруари тази година.  " Бях шокирана. Преживях още веднъж всичко, което ми се случи, когато гръмнаха мъжа ми. Беше извънредно мъчително и доста мъчно за мен ", разяснява тя. 

" Безсънието ме върна, започнах непрестанно да мисля в тази посока. Гледах изявлението на Иван в предаване, в което той разяснява случая на Иво. Не спирам да дълбая и да си напомням нашия случай ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР