Иво Аръков винаги е бил леко арогантен и винаги е

...
Иво Аръков винаги е бил леко арогантен и винаги е
Коментари Харесай

Отвратително! Иво Аръков е пълен комплексар. Прави се на велик, а го е срам от истината за него

Иво Аръков постоянно е бил леко нахален и постоянно е показал, че се усеща като огромната работа в специалността си. Той се има за доста съумял, което си проличава по държанието му, въпреки че твърди, че е доста упорит и към момента не бърза да се възхвалява самичък.

Истината обаче е, че Аръков се срами от истината за себе си. Друго пояснение няма за какво излъга за родния си град.

Актьорът сподели в подкаст в Ютюб, че е от Варна и е привикнал с мекия диалект. Това го сподели в отговор на въпрос за водещия мъчно ли му е било да научи мекия акцент на героя му в ”Съни бийч ” Младен.

На Ивчо може да му се желае да е от морската ни столица, само че не е. Явно има комплекси и му се ще да е роден в огромен град, само че уви.

Всъщност 34-годишният Аръков е родом от Белослав. Това е градче, намиращо се на 20 км. от Варна, само че не е част от Варна. Именно там е израснал Иво, преди да стартира да учи в НАТФИС и да остане в София.

Друг претекст, с изключение на комлекс на дребния град, за лъжата на Иво Аръков надали има. Той е посочил от дълго време, че е цялостен с комплекси на доста тематики.

С Мика Стоичкова да вземем за пример се раздели още веднъж поради комплекс за непълноценност, защото тогава тя беше надалеч по-известна от него. Актьорът самичък призна, че е предложил на щерката на Камата да се разделят, тъй като не е издържал по какъв начин се написа по техен адрес.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Иво Аръков
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР