Иво Аръков никога не е бил сред особено долюбваните ни

...
Иво Аръков никога не е бил сред особено долюбваните ни
Коментари Харесай

Уникум: Обявиха Иво Аръков за г@й, по вина на гаджето му!

Иво Аръков в никакъв случай не е бил измежду изключително долюбваните ни артисти, още по-малко пък типаж мъжага, какъвто е един Асен Блатечки, примерно. Но все пак до неотдавна той най-малко минаваше за мъж. Казваме " до неотдавна ", тъй като по виновност на гаджето му, все по-често го афишират за момченце от нежните...

Приятелката на Аръков е известна в мрежите най-вече с едно - внушителната си гръдна обиколка. Явно обаче тя се е заела да трансформира обичания си като е почнала с визията му. Нещо, което не се хареса изключително на почитателите на артиста.

На последните си фотоси Иво е облечен прекомерно кичозно и даже кифленски, като парадира с парцалки на Версаче, странни потници с нетипични за мъжете деколтета, както и куп джунджурии по себе си. То не са пръстенчета, ланци, гривнички, изчанчени слънчеви очила и прочие.

" Тая Габи хептен му е изпила мозъка. То и преди Ивчо в никакъв случай не е блестял с особена мощ и неустрашимост, малко кьосе пада, само че в този момент е замязал на един от ония модерните - с евроценностите. Облича се като кифла, снима се като кифла, наподобява на кифла. Е, познайте какъв е станал - кифла! ", скъсват го в мрежата.

Самият Аръков още не е отвърнал на подмятанията, само че и какво ли да каже. Все отново всеки има правото си на мнение.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР