Иво Аръков най-накрая прежали Мика Стоичкова и намери нова млада

...
Иво Аръков най-накрая прежали Мика Стоичкова и намери нова млада
Коментари Харесай

Иво Аръкова заби гореща блондинка, най-после прежали Мика и има нова любов

Иво Аръков най-сетне прежали Мика Стоичкова и откри нова млада дама, върху която да излива нежността си. Водещият на „ Мармалад ” е забил симпатична русокоска, видя HotArena.

Актьорът и новата му другарка се появиха дружно на концерта на Стинг в зала „ Арена Армеец ” на 16 септември. Те дойдоха прекомерно късно, с цел да видят и чуят началото на шоуто, само че по нищо не личеше да съжаляват за пропуснатото. Закъснението им бе над половин час. Заради него двойката изпусна цялата първа част на концерта, в която главно настоящо лице бе синът на Стинг – Джо Съмнър . „ Сигурно преднамерено са закъснели – с цел да не ги заловен папараците на входа на залата ”, шушукаха хора от публиката.

Иво Аръков и дамата му влязоха с най-евтините билети за правостоящи, чиято цена беше 70 лв., което подухва на мисълта, че или не са намерили пари за седящи места, или в последния миг са им дали безвъзмездни предложения. Двамата застанаха в най-отдалечения от сцената бранш на терена, само че това явно не ги притесняваше. За разлика от доста други почитатели, които се натискаха да минат допустимо най-отпред, артистът и русокоската седяха спокойно и добродушно съвсем до изходите, като от самото начало се гушкаха и се любуваха на взаимната си компания.

Доста хора от публиката познаха водещия на „ Мармалад ” и им направи усещане, че е свалил най-малко 15 кг. Иво бе много заоблен, когато се върна на екран преди година. В момента обаче е строен като гимназист. За разлика от него, никой не позна дамата му.

Актьорът от много време твърди, че не обича да приказва за дамите в живота си. Единствената, за която е разказвал в медиите, е Мика Стоичкова. С нея той даже живя под един покрив известно време и смяташе дружно да се местят да живеят в Маями. В началото на 2014 година обаче двойката разгласи, че се е разделила, и Мика отпътува за Маями сама. Секс признакът пък бе спрегнат в любовна спекулация с 15-годишната по това време тийнейджърка Марти Маринова. Момичето е щерка на починалия Румен Маринов-Нарциса, който е един от създателите на групировката ВИС. После се заприказва, че Иво е забил колежката си Боряна Братоева от сериала „ Седем часа разлика ”. Всичките му връзки обаче бяха краткотрайни. За сметка на това Мика съумя да се омъжи и даже към този момент има дете на годинка.   
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР