Иво Аръков, Кирил Ефремов, Иван и Андрей, Николаос Цитиридис и

...
Иво Аръков, Кирил Ефремов, Иван и Андрей, Николаос Цитиридис и
Коментари Харесай

Благотворителен турнир за деца сираци организира Благой Георгиев

Иво Аръков, Кирил Ефремов, Иван и Андрей, Николаос Цитиридис и Тото са дребна част от любимците на родната аудитория, които тази събота, 10 юни от 15 часа ще бият дузпи и ще си подават пасове в зала Универсиада по време на благотворителен шампионат, проведен от футболната и тв звезда Благой Георгиев.

 

" За мен е чест и привилегия да Ви поканя на благотворителния мач/концерт с присъединяване на доста български спортисти, артисти, артисти, златните девойки, инфлуенсъри и митове от близкото минало! ", показа спечелилият в Survivor пред наш кореспондент.

 

Целта на проявата е да се съберат средства за деца без наставнически грижи и стимулиране на здравословния метод на живот.

 

Водещи на благотворителния мач ще бъдат красивата водеща на bTV Натали Трифонова и Ники Кънчев. Публиката ще подгряват “Златните девойки ” от ансамбъла по художествена гимнастика на Илияна Раева, фолк звездата Татяна, която ще зарадва публиката с новата си ария и сътрудника й Тони Стораро. Сред посетител звездите са още Торино & Пашата, както и Murda Boyz.

 

Всички участници и посетители на футболния шампионат вземат участие напълно на благосклонност и ще призоват гостите да отворят сърцата си за децата без наставнически грижи.

Тагове: благой георгиев Илиана Раева Татяна и Тони Стораро Иво Аръков Кирил Ефремов Иван и Андрей Николаос Цитиридис Тото
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР