Иво Аръков има зад гърба си брак с руска адвокатка,

...
Иво Аръков има зад гърба си брак с руска адвокатка,
Коментари Харесай

Покойната съпруга на Иво Аръков била адвокатка

Иво Аръков има зад тила си брак с съветска адвокатка, която умряла предходната година през октомври в Лондон. След разлъката двамата си останали другари и Младен от „ Съни бийч “ бил покъртен от загубата.

Бившия на Мария Илиева категорично посочи, че брачната половинка му не си е отишла от Ковид и изясни, че загубата била неочаквана и непредвидена. Очевидно жена му се е самоубила, само че Аръков отхвърли да приказва повече за връзката им, тъй като през днешния ден е благополучен с приятелката си Габи, написа lifeonline.bg.

Аръков напълно неотдавна призна за брака си, само че в изявление за „ Тази събота, тази неделя “ не пожела да разкрие по какъв начин се е срещнал с чужденката.

Очевидно това е станало, до момента в който артистът се опитва да направи кариера във Англия. Пред Петя Дикова роденият в Белослав полуруснак бе безапелационен, че поради сериала „ Съни бийч “ избрал да се върне в България. С рускинята Евгения Иво изкарал три години, само че връзката им до неотдавна бе загадка за цяла България.

Преди актьорските му достижения да бъдат видяни, той се прочу като гадже на известни дами като Мика Стоичкова и Мария Илиева.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР