Иво Аръков е сред най-големите разочарования в актьорската гилдия. Може

...
Иво Аръков е сред най-големите разочарования в актьорската гилдия. Може
Коментари Харесай

Пълен комплексар! Иво Аръков стана „жена” като Благо Джизъса, абсолютно посмешище!

Иво Аръков е измежду най-големите разочарования в актьорската колегия. Може да се каже, че него славата и парите го самозабравиха, като голямото му самочувствие проличава отдалеко.

Оказва се обаче, че артистът е огромен комплексар. Той си е сменил половината лице, с цел да наподобява по-млад и по този метод да е заслужен за майката на детето си, която е единствено на 20 година

В момента Иво се подвизава в „ Като две капки вода ” по Нова телевизия. Там феновете бързо видяха, че има нещо друго в усмивката му. Причината е, че Аръков си е сменил зъбите, по сходство на Благо Джизъса.

Новата усмивка на артиста не се харесва на мнозина. Те я смятат за изкуствена и прекомерно дървена, все едно е на някой робот.

С дейностите си Иво Аръков демонстрира какъв брой е суетлив, което за мъж не е доста добре. Превърнал се е в мъжка „ кифла ”, която поради младото си гадже се интересува единствено от външния си тип.

Припомняме, че Габриела, която роди наследник от Иво, е единствено на 20 година Актьорът е с цели 15 години по-голям от нея и по тази причина прави какво ли не, с цел да я задържи в леглото си.

В последно време Аръков прави усещане със суетливост и пренебрежителност, което не е по никакъв начин добре. Забрави, че потегли от дребното варненско градче Белослав.

 Инфо: Crimesbg.com                                                              

Тагове: Иво Аръков
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР