Ивета, майката на сина му Боян, описа скръбта си във

...
Ивета, майката на сина му Боян, описа скръбта си във
Коментари Харесай

Милен Цветков ни гледа в очите от мястото, където бе убит

Ивета, майката на сина му Боян, разказа скръбта си във Facebook

Семейството на неподражаемия водещ Милен Цветков, умрял при злополука на 19 април 2020 година, когато беше Великден, си спомни с горест за него, заяви.

Жената до него, с която живя дълги години и имат наследник - Ивета, написа във Facebook: "Благодаря ти! Благодаря, че бях част от живота ти, че избра тъкмо мен и създадохме прелестния ни наследник - Боян, че ми сподели, че макар компликациите, човек не трябва да се отхвърля и би трябвало да продължи! Въпреки болката ще продължим и ще те пазим в спомените си надълбоко в нас! ".

Синът им е третокласник и с изключение на с ученето се оправя доста добре и пред камера, както е известно от редицата му сходни изяви.

В профилите в обществените мрежи на първото му семейство - някогашната жена Дана и щерка им Калина, нямаше забележими постове, свързани с годишнината от гибелта му.

Милен Цветков почина при злополука до момента в който изчакваше зелена светлина на светофар покрай столичен мол. Автомобилът на Цветков беше затрит от джип, ръководен от 22-годишния Кристиан Николов. В кръвта на Николов бяха открити няколко неразрешени упойващи субстанции.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР