Ивета Костова изненада почитателите си, като показа снимки с нова

...
Ивета Костова изненада почитателите си, като показа снимки с нова
Коментари Харесай

Ивета Костова промени визията си, загатна за нова любов

Ивета Костова изненада феновете си, като сподели фотоси с нова визия. От тях стана ясно, че младата звезда на " Пайнер " е с нов цвят на косата. Даровитата изпълнителка е потъмнила русата грива, а почитателите й побързаха да я поздравят за смяната.

" Няколко души ми писаха, с цел да ме попитат дали новият цвят на косата ми е обвързван с появяването на нов мъж в живота ми. Ще задоволя любознанието ви с този отговор: Имам нова обич, само че повече за нея ще издам след няколко дни ", разяснява загадъчно певицата в новата си публична фейсбук страница " Iveta Kostova Music ".

Кадрите за новата й фотосесия са били снимани измежду интериора на " Chicago Lounge ", заведението на риалити героя Джино Бианкалана. А Ивета разсъни още повече любознанието на почитателите си като добави, че точно по време на фотосите е разкрила новата си обич.

" Благодаря на Джино за гостоприемството. Иначе цвета взех решение да го сменя непринудено. Дълго време не бях опитала с косата си, по тази причина не ми бе по никакъв начин мъчно да се реша на смяната ", написа още в страницата си изпълнителката на " Грешна роля " и " Още те обичам ".
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР