Ивет Лалова заяви, че е изживяла много емоционално пътя си

...
Ивет Лалова заяви, че е изживяла много емоционално пътя си
Коментари Харесай

Ивет Лалова: Трябваше да бъда като пример за младите в полуфинала

Ивет Лалова съобщи, че е изживяла доста прочувствено пътя си към финала на международното състезание в Доха. Българката стигна до решителното тичане на 200 м.

" Преди старта огледах девойките към мен и си преброих моите финали – международни, олимпийски, европейски и това ми даде много огромна сигурност. За доста от тях това даже е първи полуфинал и те се вълнуват и аз трябваше да им бъда като образец, би трябвало да съм желязна ", сподели Лалова, представена от bgathletic.com.

Според нея се е получило положително тичане. " Вчера (в сериите) беше по-трудно – първо тичане след подготовка. Имах потребност от него, с цел да се разбягам, да се вработя. Сега беше хубаво – видяхме, финиширахме дружно първите три, фотофинишът ни подреди една до друга. Беше рисковано, само че на край сме ".

Лалова ще бяга във финала в 22.35 ч. довечера. " Надявам се да имам късмет и условия и шанс да направя още по-хубаво тичане ", съобщи тя.

" Оценявам повече какъв брой значи този край. А и тъй като не знам какъв брой още ми остават ", добави Лалова, за която това ще е трети край на международно състезание.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР