Ивет Лалова сподели пред своите фенове, че преди година е

...
Ивет Лалова сподели пред своите фенове, че преди година е
Коментари Харесай

Мъжът на Ивет Лалова пребори тумор

Ивет Лалова показа пред своите почитатели, че преди година е претърпяла покруса поради своя брачен партньор Симоне Колио.

„ Преди година минахме през нещо доста ужасно и този човек се измъкна от него като същински първенец! И разбрах, че съм подготвена да дам живота си за него”, написа в обществените мрежи най-бързата бяла жена, която през септември чества 9 година брак с италианеца.

В навечерието на петите олимпийски игри на Ивет се наложи Симоне да се подложи на премахване на феохромоцитом, необичаен невроендокринен израстък, описа пък самият той.

Сега Колио разгласява видео от реанимацията ден след интервенцията. „ В ерата на Covid имаше право да влиза единствено на един човек за 30-минутно посещаване и моята блага майка отстъпи място на жена ми с огромен жест на обич. Около 20 дни по-късно Ивет направи евентуално най-лошото си тичане на огромно събитие (23.39 сек. на 200 м – б.р.), само че на лицето й имаше отпечатана прелестна усмивка от самото начало! Седях на трибуните самичък, следих я, възхищавах се на насладата й с пръскащо се от горделивост сърце. Въпреки месеците на пъкъл, през които преминахме, макар безсънните нощи, изпълнени със боязън, тя беше там. Бяхме там! “.



" Малцина знаят, че тъкмо вечерта преди нейното съревнование получихме резултата от хистологичното проучване, което удостовери, популярност Богу, моето възобновяване. Тази усмивка за мен е всичко. Това е животът, който Бог е решил да продължи да ми дава, това е най-важното нещо, което съм завоювал “, заключва спортистът.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР