Ивет Лалова ще направи първия си майсторски клас пред българска

...
Ивет Лалова ще направи първия си майсторски клас пред българска
Коментари Харесай

Ивет Лалова говори за Всички възможни победи

Ивет Лалова ще направи първия си майсторски клас пред българска аудитория.

„ Всички вероятни победи “ ще бъде на 25 ноември в Интерпред, зала „ София “. Събитието ще показа една от най-успешните български лекоатлетки в малко по-различна светлина – тази на човек, който въодушевява, и стимулира през опита и борбите – на пистата и в живота.

През последното десетилетие, още до момента в който се състезава на най-големите спортни конгреси – Олимпийски игри, международни и европейски шампионати и други конгреси, Ивет Лалова стартира работата си с компании, изпълнителни шефове, спортисти и младежи, на които доверява техниките си за мотивация, дисциплинираност и убеденост.

Днес знанията й към този момент доближават до по-широката публика в серия от майсторски класове.

„ Спортът не се мери единствено в брой участия, в върхове или за какъв брой време пробягваш 100 и 200 метра. Спортът е дисциплинираност, мотивация, религия, че можеш да постигнеш това, което си си сложил за цел. Една безконечна битка. И това е нещото, което предавам напред. Вълнувам се извънредно доста за това ново премеждие. За първи път излизам пред българската аудитория по по-различен метод. За да опиша всичко, което съм научила за успехите, и да вдъхновя, че всеки триумф е вероятен “, показа Ивет Лалова.

Как да повярвате в себе си, по какъв начин да продължите след загуба, по какъв начин да станете първенци във вашата персонална конкуренция? Отговорите на тези и още доста въпроси ще откри за себе си публиката по време на майсторския клас. Ивет Лалова ще показа още техники и препоръки за това по какъв начин да слагаме ясно задачите си и по какъв начин да ги следваме малко по малко.

„ Всички вероятни победи “ е събитие за хората, които желаят да се осмелят, на които име е нужна малко убеденост, с цел да повярват в себе си, които знаят, че заслужават своята победа. Билети могат да бъдат открити в мрежата на Eventim. Местата са лимитирани.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР