Ивет Лалова - най-бързата бяла жена в света, гостува на

...
Ивет Лалова - най-бързата бяла жена в света, гостува на
Коментари Харесай

Ивет Лалова: Спринтът е като наркотик – много трудно се откъсваш от него

Ивет Лалова - най-бързата бяла жена в света, гостува на Лора Крумова в „ На фокус ". Пред водещата тя показа тайната на всеки съумял състезател - че би трябвало да си квалифициран физически, само че и душевен.

„ Не е елементарно, само че щом го върша толкоз време, значи ми се отдава. Спринтът е като опиат - доста мъчно се откъсваш от него ", призна Лалова.

„ Много късно открих какъв брой е значимо спортистът да бъде квалифициран душевен. Затова скоро ще бъда ментален наставник на спортисти - човек, който дава препоръки и упътвания на млади спортисти. Правя го, тъй като желая да предам нататък това, което знам ", показа спортист номер едно на България.

Ивет Лалова призна, че по празниците внимава по какъв начин чества - нормално го прави със съзнанието, че на идващия ден би трябвало да е изцяло готова за подготовка.

На въпрос дали би приела да заеме министерски пост, лекоатлетката отговори, че по-скоро не обмисля такава опция. По думите ѝ, тя може да бъде потребна на българския спорт по доста други способи, само че не скри, че постоянно гласоподава.

„ Напоследък гласоподавам, тъй като съзнавам, че това е доста значимо и че би трябвало да бъдем част от това, което желаеме да се случи в България ", добави Ивет Лалова в студиото на NOVA.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР