Ивет Лалова и нейният съпруг Симоне Колио очакват първата си

...
Ивет Лалова и нейният съпруг Симоне Колио очакват първата си
Коментари Харесай

Ивет Лалова показа бременно коремче

Ивет Лалова и нейният брачен партньор Симоне Колио чакат първата си рожба. Най-добрата ни спринтьорка през последните години е бременна в петия месец.

" Това е другата ми огромна фантазия, която се сбъдна. Ще бъда мама. Не считам да спирам да работя, тъй като това бебенце, което нося към този момент работи. Аз съм спринтьор и то от мъничко спринтира ", сподели тя в предаването " 120 минути " по bTV, съобщи. 

Двамата разбрали щастливата новина на олимпийския стадион в Будапеща. 

" Дойде ми мейл с резултатите от кръвния тест. Симоне беше до мен и му споделих: " Ще си имаме бебе ". Това е доста благ, прочувствен миг, не може да се опише с думи. През последните години претърпях доста загуби и в този момент съм щастлива, че ще има още някой с нас ", описа тя. 

" Да бъда майка е нещо, което очаквам от доста дълго време ", прочувствена бе Ивет. 

Относно режима си по време на бременността, Ивет Лалова разкри, че се храни здравословно. 

" Вярвам, че здравето е в наши ръце и би трябвало да се храним добре, доколкото можем. Чувствам се добре, даже в оптимална форма - прикляквам и съм подготвена да тичам. С и без бременност имам вяра, че би трябвало да живеем здравословно ", сподели тя. 

Ивет постави завършек на кариерата си след олимпийските игри в Токио, които бяха нейни пети в кариерата. Подобно нещо не бе по силата на доста спринтьорки.

Лалова не разкри пола на бебето. Водещият на предаването Светослав Иванов и подари два биберона - наследник и розов, и я попита кой от тях ще вземе. 



" Ще взема и двата. Полът ще разберете скоро, бебето е едно, не са две ", пошегува се тя. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР