Ивет Лалова е щастлива, но и малко тъжна след края

...
Ивет Лалова е щастлива, но и малко тъжна след края
Коментари Харесай

Ивет: Мисля за олимпиадата в Токио, ще се радвам да се задържа в 200 метра

Ивет Лалова е щастлива, само че и малко тъжна след края на сезона в леката атлетика.

“Не беше елементарно, изключително когато имаш и травми. Сезон номер 18 идва и мисля в дълготраен проект за Олимпийските игри през 2020 година Едва ли ще отида на 400 метра, изключително в края на кариерата, няма да устоя, само че ще се веселя, в случай че съумея да се задържа в 200 метра”, съобщи спортистката пред Българска национална телевизия.

“Обожавам България и желая през моя опит и любов да върна нещо на страната, да развия детския спорт или този при подрастващите, не знам към този момент по какъв начин, само че желая да оставя нещо след себе си в спорта, сподели Ивет Лалова, която на следващия ден провежда детски шампионат с присъединяване на над 340 млади спортисти.
View this post on Instagram
So happy to finally announce my collaboration with @oriflamebulgaria and their #WellnessbyOriflame line. —————————————————- #OriflameBulgaria #Oriflame #Wellnes #healthandbeauty #newface

A post shared by Ivet Lalova (@ivet_lalova) on Sep 11, 2018 at 9:03am PDT
“Децата ме подсещат за какво аз съм почнала с леката атлетика, а една от аргументите беше чисто любознание и в този момент не мога да спра, сподели Лалова.

Според нея с образец може да се откъснат децата от компютрите и да се заведат на стадиона.

Успехите ми в спорта и опцията да се провеждат спортни събития оказват помощ на тази идея. Така децата ще схванат, че спортът е значим, съвременен, здравословен, сподели още Ивет, цитарана от “24 часа”. View this post on Instagram
A post shared by Ivet Lalova (@ivet_lalova) on Sep 7, 2018 at 6:24am PDT
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР