Ивет Лалова е на седмото небе от щастие! В ефира на

...
Ивет Лалова е на седмото небе от щастие!
В ефира на
Коментари Харесай

Топ спринтьорката Ивет Лалова призна в ефир: Чакам бебе!

Ивет Лалова е на седмото небе от благополучие!

В ефира на „ 120 минути “ българската спортистка Ивет Лалова заяви сензационнта вест

„ Ще ставам майка “, съобщи глейнала от благополучие лекоатлетката ни Ивет Лалова пред водещия Светльо Иванов.

Очарователната спринтьорка схваща за новината, че ще има бебе, на стадиона в Будапеща, от имейл от болничното заведение. В този покъртителен момент до 39-годишната спортистка, компактно до нея, е брачна половинка й Симеоне.

При тази новина Ивет не се сдържа и се метнала на врата на мъжа си с възгласа: „ Ще си имаме бебе…Какво по-хубаво от това? “.

Елитната ни спортистка води специфичен мастърклас, като постигнатото в спорта го предава на идващите спортисти, които желаят да тръгнат по пътя на успеха.И да следват фантазиите си, начертани от ориста.

Ивет Лалова не може да даде универсална рецепта за благополучие. Въпреки това спортистката ни е уверена, че всичко, което ни се случва, идва в подобаващия миг. А ние просто би трябвало да вървим по начертания ни път и тогава точно то ни се усмихва.

Следващата година, макар че е олимпийска и тя ще става майка, няма да се отхвърля от това, което е възнамерявала за себе си.

„ Просто ще се постарая да съчетая в едно и майчинството, и спорта. Какво по-хубаво от това “, сияе бременната Ивет Лалова.

Източник: България през днешния ден

 

 

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР