Ивет Григорова се събра с доста по-младия от нея бизнесмен

...
Ивет Григорова се събра с доста по-младия от нея бизнесмен
Коментари Харесай

Драма: Майката на Луиза Григорова не можа да роди от по-младия си мъж

Ивет Григорова се събра с много по-младия от нея предприемач Атанас Минев преди 3 години. Модната шефка има два развода зад тила си, но се надява да се задържи с сегашния си мъж. От браковете си тя има две пораснали дъщери, само че доста искаше да роди и от настоящия си сътрудник. За страдание, дългокраката русокоска към този момент е на 52 и е минала допустимата възраст за забременяване, тъй че й остава да се радва на внучето си.
Първородната щерка на Ивет - актрисата Луиза Григорова, я подари с внук през 2020 година Момченцето донесе доста благополучие в фамилията. Противно на слуховете, стилната шефка не се тормози да я назовават „ бабо ”. Дори в противен случай – удовлетворена е и не отхвърля да се грижи за хлапето, когато има опция.

Макар че е трансферирала 50-те, Ивет към момента наподобява доста добре и е щастлива до по-младото си гадже. Тя споделя, че не се тормози от напредването на годините, тъй като се има за съвременна жена и не страда от непотребни комплекси.

Преди 3 лета русокоската се раздели с втория си брачен партньор – интериорния дизайнер Евгени. Тя скапе фамилията си поради Атанас, с който няколко месеца поддържала извънбрачна случка. Впоследствие обаче желанията им станали съществени и взели решение да заживеят дружно. Ивет не крие, че към момента е доста хлътнала по Минев. До ден сегашен й се коства нелогично, че такава обич я споходила в по-късна възраст.

Наско в никакъв случай не е бил женен, нито има деца. В началото на връзката им Ивет изявяваше предпочитание да го подари с правоприемник „ Ако е писано, то ще се случи! ”, разсъждаваше русокоската в свои изявленията. За страдание, фантазията й се трето дете остана неосъществена.

Откакто се разведе, стилната шефка е в много обтегнати връзки с някогашния си брачен партньор Евгени, от който има 19-годишна щерка на име Кристина. Интериорният дизайнер не желаел да вижда русокоската и изрично отказвал да поддържа връзка с нея. Той я ненавиждал поради изневярата и даже след толкоз време още не намирал сили да й елементарни.

Най-много от раздялата на Ивет и Евгени страдала дъщеря им, която по това време била в разгара на сложната тийнейджърска възраст. Дотогава фамилията водело спокоен живот и нищо не предвещавало последвалата стихия. Заслепена от любовта си към Атанас, Григорова решила да следва порива на сърцето си и със размах захвърлила 17-годишен брак в предишното. Наложило се девойката Кристина да посещава психолог, с цел да превъзмогне развода на родителите си.

Актрисата Луиза Григорова също не приела добре новината, че майка й има различен мъж. Звездата не очаквала сходен процес на събитията и първоначално упрекнала родителката си за прибързаното решение. После обаче трансформирала мнението си и приела Атанас, тъй като открила, че той не е неприятен човек.

Ивет е разказвала, че с Минев се срещнали в столично заведение и той направил първата крачка, като я заговорил. „ Видях я в един ресторант. Знаех коя е, несъмнено. Направи ми доста хубаво усещане, доста усмихната, доста красива. Изпратих й покана за другарство във фейсбук и по-късно й написах известие ", връща лентата на спомените Атанас.

Първоначално Григорова не му обръщала внимание или отговаряла сбито. С течение на времето обаче била мощно привлечена от Наско и се сближили. Разменили си телефоните и всеки ден се чували или си пишели. В един миг страстите им надвили. Тогава, ръководена от възприятията, русокоската взела решението да стартира живота си изначало на прага на 50-те.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР