Ивет Горанова влиза в залата по карате във втори клас,

...
Ивет Горанова влиза в залата по карате във втори клас,
Коментари Харесай

Ивет Горанова: По празници винаги бях на лагер или състезание

Ивет Горанова влиза в залата по карате във втори клас, а на 21 към този момент има олимпийско злато от Игрите в Токио. Година по-късно се сбъдва още една фантазия - Ивет постоянно е мечтала да стане служител на реда, а през днешния ден е инструктор по бойни изкуства в академията на Министерство на вътрешните работи.

„ Последните няколко години все съм или на лагер, или на съревнование. Почти не помня, че е Великден или различен празник. Трябват и ограничения, с цел да стигнем до триумфите. Не скърбя за това ”, показа олимпийската шампионка в студиото на „ На Фокус ”.

Тя описа за любовта си към бойните изкуства. „ Не съм знаела, че тъкмо това желая. Стана малко инцидентно. В моя роден град Долна Митрополия отвориха група по карате, а като дете се записвах на всичко. Исках да опитвам и карате. Една другарка тренираше и показваше на мен и сестра ми разнообразни хватки ”.

Ивет Горанова си спомня и първи си орден. „ Беше през 2010 година в Кнежа. Беше елементарен шампионат, само че когато завоювах златния орден се усещах като богиня. Бях доста горда. Два месеца по-късно станах и национална шампионка. Това за мен към този момент беше огромен триумф. Всеки един орден ме караше да давам от ден на ден и повече от себе си ”.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР