Ивет Горанова чувства тежестта на успехите си, но се надява

...
Ивет Горанова чувства тежестта на успехите си, но се надява
Коментари Харесай

Ивет Горанова: Ще е велико да спечеля титлата отново

Ивет Горанова усеща тежестта на триумфите си, само че се надява да отбрани купата си на европейските игри по карате по-късно този месец. Българката завоюва златния орден преди четири години в Минск, а в Токио 2020 утвърди статута си на номер 1 в света нв категореия 55 кг в дисциплината кумите с олимпийско злато.

Плевенчанката разкри, че й се е наложило да смъква експресно килограми след лекуване на две контузиим, а и също така тя има нов треньор - олимпийската шампионка в категория 61 кг още веднъж от Токио 2020 - Йована Перкович от Сърбия.

" Този път елементарно смъкнах килограмите. Нямах проблем с това. Проблем има, до момента в който започнеш. Иначе годината стартира с доста промени - пристигнах да пребивавам в София и смених треньора.

Йована Перкович до неотдавна беше играч и ни беше нужно време да свикнем, само че го направихме. След пет месеца работа дружно се усещам добре и имаме добра връзка.Минах през една или две травми, които ми повлияха на душeвността. Това се случи през февруари и март месец. Сега съм добре.

Направих няколко контролни надпревари за Европейските игри и се вълнувам за присъединяване си. Чувствам се добре и душевен, и физически. Ще дам максимума от себе си. Ще опитам да печеля първото място, само че най-много отивам там, с цел да се развличам.Не се тормозя от това, че ще бъда единствената българска състезателка. Фокусирана съм и не се разпръсквам.

Ще бъда на 55 кг - на моята си категория. Познавам всичките си съпернички, към този момент съм печелила против тях. Донякъде е тежест, че пазя купа, само че желая да повторя този триумф ", показа Горанова.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР