Ивелина, майката на 18-годишното момиче, обезобразено с макетен нож от

...
Ивелина, майката на 18-годишното момиче, обезобразено с макетен нож от
Коментари Харесай

Майката на обезобразеното момиче: Може да е опит за убийство

Ивелина, майката на 18-годишното момиче, обезобразено с макетен нож от някогашния си другар, позволява, че казусът е опит за ликвидиране, съобщи БНР.

„ Допускам като допустима догадка, не одобрявам. Каква е повода за това да ме навежда на тази мисъл, няма да разясня на този стадий “, показа майката, която за първи път описа пред Радио Стара Загора за случая, станал на 26 юни.

„ Няма да спрем до тук, продължаваме до момента в който получим смяна – смяна в законите, в налагането на по-тежки санкции. Когато има посягане над човек желая да няма леки присъди, пробация. Нека да има смяна и тежки санкции за всеки, който дръзва да посегне над живота на друго човешко създание. “ – прикани тя.

„ Благодаря на всички, които се застъпиха за нас и за справедливостта. Чувствам се удовлетворена от развиването на нещата и ще участвам на мирното шествие в Стара Загора. “ – сподели още майката.

Тя сподели още, че щерка й към момента е в цялостен потрес, прочувствените й вреди са големи:

„ С нея работят психолози, ще бъде мъчно и дълго, надяваме се да има резултат, само че все още няма подобен. Засега тя е пандизчия в самата себе си, в личния си призрачен сън. “
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР