Ивелина Иванова ще бъде една от участничките в Ергенът 2,

...
Ивелина Иванова ще бъде една от участничките в Ергенът 2,
Коментари Харесай

Страст в червено: Художничката по жартиери от "Ергенът" говори за "транс-подобно преживяване"

Ивелина Иванова ще бъде една от участничките в " Ергенът 2 ", а мацката е известна с това, че е художник. В Instagram страницата си мацката съчетава еротиката с изобразителното изкуство. Постовете ѝ пък са съпроводени от забавни прозрения за живота, както и цитати на известни персони.

Виж още: Всички приказват за Станислав от Hell's Kitchen! Той е благоприятен, само че със скандална история в миналото 

Дали ще успее да впечатли Евгени Генчев, следва да разберем. Огнената брюнетка наподобява е много на " ти " с любовните пристрастености, в случай че съдим от фотосите и въпросите постове. Към фотото горе Ивелина приказва за буйната обич, като " транс-подобно прекарване ". Ето и думите на Ивелина:

" Страстната обич е съвсем транс-подобно прекарване. Когато сме с колегата си, изключително в началните стадии на връзката, просто желаеме да се свържем физически и когато сме отделени от тях, болката от тяхното неявяване е съвсем непоносима и сме толкоз разконцентрирани в всекидневието си. Но точно от това място се раждат великото изкуство, музика, лирика и литература ", написа красивата художничка.

Виж още: VIP намек с фото бомба?! Бременна ли е Николета Лозанова 

Ивелина се разказва като актьор, а изкуството ѝ не е лимитирано единствено до картините. " Картини, изкуство и изискани аксесоари за дамите, които не се тормозят да покажат темперамент посредством магията на цвета ", разказва Ива профила си за картини и ръчни произведения.

Виж още: Момичета, дръжте сутиените! Емануел е най-сексапилният готвач в България 

Ивелина и Евгени несъмнено имат нещо общо между тях. Двамата търсят любовта, само че и показват възприятията и страстите си посредством изкуство. Той посредством музиката, а тя - с изобразяване.

Предстои обаче да забележим дали Ивето ще стигне напред в шоуто. " Очакваният втори сезон на Тв-реалити " Ергенът ", ще ни направи очевидци на кавги и закани сред участничките. Страстите са огромни. Отношенията посред им са на нож. Те си крещят, наскърбяват и се заплашват ", предсказва консуматор, който твърди, че разполага с вътрешна информация.

Виж още: 33 дни по-късно: Първата разходка на Джулиана Гани, Теодор и бебенцето им Кай

 

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР