Ивелин Попов вече е футболист на Ботев (Пловдив), обявиха от

...
Ивелин Попов вече е футболист на Ботев (Пловдив), обявиха от
Коментари Харесай

Ивелин Попов вече е футболист на Ботев

Ивелин Попов към този момент е футболист на Ботев (Пловдив), оповестиха от клуба в публично известие. Бившият капитан на националния тим на България към този момент подписа своя договор с „ канарчетата “ и още през днешния ден ще направи първа подготовка с новия си тим. 

Вчера Ивелин Попов разтрогна контракта с досегашния си клуб Левски и реализира съглашение за прекосяване при „ жълто-черните “.

Ивелин Попов е роден на 26 октомври 1987 година в София. В кариерата си с изключение на за Левски той е играл още за Литекс, за турския Газиантепспор, както и за съветските Кубан Краснодар, Спартак (Москва), Рубин (Казан), Ростов и Сочи. 

Попов е троент победител в анкетата за Футболист номер 1 на България. Той завоюва наградата през три поредни години – 2015, 2016 и 2017 година Има 90 мача за националния тим на България, от които 54 пъти е извеждал тима с капитанската лента. За “лъвовете ” е осъществил 18 гола.

В кариерата си е печелил два пъти шампионската купа на България, два пъти Купата на България и веднъж Суперкупата на България. Извън граница е печелил купата в Русия и Суперкупата на Русия със Спартак (Москва).
Източник: novinionline.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР