Ивелин Попов ще изиграе последния си мач с екипа на

...
Ивелин Попов ще изиграе последния си мач с екипа на
Коментари Харесай

Ивелин Попов се оттегля от националния отбор по футбол

Ивелин Попов ще изиграе последния си мач с екипа на националния тим на следващия ден против Чехия. Това съобщи самият капитан на конференцията преди последния дуел от квалификациите за Евро 2020 на Националния стадион " Васил Левски " в неделя от 19:00 часа.

„ Надявам се да почна от първата минута. Утре ще ми е последният мач за националния тим “.

„ Изчаках да се класираме за баражите през Лигата на нациите. 12 години съм бил част от националния тим и е време да предам щафетата на младите, а това е верният път и нека те се оправят. Играл съм с доста генерации и сме постигнали положителни резултати. След Англия го обмислях, само че желаех да изчакам тима да се класира за баражите. "

„ Успели сме да създадем нужното, с цел да стигнем до баражите. Дори и да се класираме на Европейското състезание, нищо няма да се промени. Аз няма да играя 5-10 години още и да се запитвам за какво не ме викат. За нищо не скърбя. Постигнал съм доста неща, с помощта на всичките треньори през годините. "

„ Като капитан желая да се извиня на Борислав Михайлов, че не изпълнихме фантазията му - да се класираме на конгрес “.

„ Никой не може да ми подсказва, по този начин е редно. Пътят ми е бил бодлив, само че аз съм го минал. Имало е и победи, и загуби, които болят. Трудно намираш себе си след провалите. Младежите играят добре и има оживление, дано им се дава път. "

„ Твърдо няма да има 92-ри мач “, съобщи Ивелин Попов, който досега има 90 дуела с екипа на България.

" Всеки човек би трябвало да осъзнава по кое време е пристигнало времето, по този начин го усещам. Ще се съсредоточвам върху клубния си отбор и ще бъда най-големият почитател на националния тим. Надявам се след мен също да има отдадени футболисти като мен, които да не пропущат лагери, да изкарат 12-15 години. Искам футболистите да попиват от Георги Дерменджиев и другите треньори, тъй като без този развой не става. От треньорите най-близки чувствам Станислав Генчев, Петър Хубчев и Георги Дерменджиев. "  

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум-->
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР