Ивелин Попов се събуди срещу Швеция и направи силен мач.

...
Ивелин Попов се събуди срещу Швеция и направи силен мач.
Коментари Харесай

Събудиха се и пак заспаха...

Ивелин Попов се разсъни против Швеция и направи мощен мач. Не вкара гол, само че записа две асистенции при успеха с 3:2 и беше измежду най-хубавите на терена. Истински водач и капитан! Срещу Холандия обаче Попето, макар че още веднъж означи попадение (всъщност, голът е записан на Георги Костадинов, въпреки че би трябвало да е на Ивелин), не беше на равнище.

От положителните му изяви нямаше и диря. Капитанът отново заспа, изпросвайки си непотребен жълт картон, който го вади от дуела с Франция на 7 октомври. На всичко от горната страна пред камерите Попето разгласи, че България не трябва да бъде отписвана. Че няма да се предаваме и ще се борим до последно. Дрън-дрън! В дрямка Ивелин изговори куп дивотии и прояви изцяло непотребен възторг в случай, че против „ петлите ” той няма да е на терена. А трябваше да е там, въпреки възможностите ни да се изпариха тотално.

Ако обаче би трябвало да сме откровени, никой  не очакваше след тегленето на жребия, че имаме очаквания за класиране. Първо, тъй като попаднахме в тежка група. И второ, тимът ни не е узрял за присъединяване на международни финали.

Затова дано гледаме по-реалистично на нещата и да не бързаме с рецензиите. Истинската цел е присъединяване на Евро 2020. До началото на идващите квалификации има време. Време, през което Хубчев ще би трябвало да построи тим, който ще има действителни шансове за класиране.

В актуалните борби за Мондиал 2018 пробата сподели, че сме на прав път, но сме към момента надалеч от истината, защото имаме доста, но доста тресчици за дялане. Една от тях е прословутото своенравие. Или казано иначе – заспиването. Тимът ту се пробужда (най-пресният образец е отличната победа против Швеция), ту изпада в латентен сън. Досущ като Попето.

Тъй де - какъвто капитанът, подобен и тимът... Ето против този вирус е належащо да се откри лек, тъй като е най-опасен. Аз мисля, че Хубчев ще го открие. Нека просто му гласуваме доверие. Проблясъците, които видяхме в отбора под негово управление, ни кара да имаме вяра, че вярата съществува.
МИХАИЛ ДОКОВ/БЛИЦ СПОРТ
НАШАТА КВАЛИФИКАЦИОННА ГРУПА ЗА МОНДИАЛ 2018
ВСИЧКИ ГРУПИ В БИТКАТА ЗА СВЕТОВНОТО В РУСИЯ​ 
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР