Ивелин Попов реализира попадение при победата на неговия Сочи с

...
Ивелин Попов реализира попадение при победата на неговия Сочи с
Коментари Харесай

Ивелин Попов се извини на феновете на Спартак Москва

Ивелин Попов осъществя попадение при успеха на неговия Сочи с 3:0 вкъщи против Спартак Москва в дуел от 19-ия кръг на шампионата на Русия.

Българският нападател влезе като запаса в 67-ата минута, когато отборът му бе останал с 10 души на терена поради червен картон, и се разписа против някогашния си тим в самия завършек на постоянното време.

Кирил Заика асистира на Попето, който вкара от близко за 2:0. В спомагателното време домакините осъществиха и дузпа.

А след дуела българинът се извини на почитателите на Спартак за бурната си наслада при попадението.

" Мачът беше доста сложен, само че забавен за почитателите. През първото полувреме валяха офанзива след офанзива, а след изгонването, когато влязох в терена, беше доста мъчно да се пазиме и да отбиваме набезите на противника. Но сплотеността на нашия тим и желанието да се борим един за различен дадоха резултат.

Моят гол падна след страхотна композиция. Започнах да чествам, тъй като не бях играл в последните мачове, и не бях вкарвал скоро. Емоциите ме превзеха. Но по-късно стопирах и се извиних на почитателите на Спартак, тъй като прекарах три години и половина в този клуб и завоювах съветското състезание и Суперкупата на страната. Не желаех да обидя никого, имам доста положителни мемоари от Спартак, а и почитателите ме обичат, Но дано схванат страстите ми, знаете какъв човек съм. "

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР