Ивелин Попов коментира победата на Левски срещу Локомотив Пловдив, за

...
Ивелин Попов коментира победата на Левски срещу Локомотив Пловдив, за
Коментари Харесай

Ивелин Попов: Левски не е доминирал само в един мач този сезон

Ивелин Попов разяснява успеха на Левски против Локомотив Пловдив, за която означи един от головете.

„ Реакцията ми след гола не бе от най-спортсменските. Имаше дрязки преди гола, по този начин реагирах, нищо персонално. Това е спорт, това е футбол. Като цяло за мача съм удовлетворен. Развихме хубави, бързи, комбинативни офанзиви. Другото, което желая да кажа – всеки един крах на Левски ги одобрявам прекомерно персонално. Роден съм в България, фамилията ми е тук, от Левски са всички. Понякога ми се желае да побеждаваме повече. Всеки крах ми тежи доста, а триумфите са изковани с труд “, сподели Попов.
 
„ Добър мач за нашия тим и се веселя, че победихме. Приятно е да извеждаш сътрудниците, да отбелязваш гол. Трябва да се вижда какъв брой работа се прави отборно в отбрана. Пропуските... в случай че мислите, че не ми тежат, на мен ми тежат най-вече. Бил съм в сложни обстановки, само че съм се изправял. Важното е да можеш да се изправиш “, съобщи футболистът.

„ Ако гледате мачовете ни през цялата година, мисля, че първите ни полувремена са по-силни или когато допуснем гол в нашата врата. Преди 10 дни против Локомотив започнахме да играем, когато ни поведоха с 1:0 “, добави той.

„ Станимир Стоилов споделяше: Нямаше време, би трябвало да растете бързо. Това го сподели 2004 година, когато упражнявах с Левски “, разкри Попов.

„ Най-важното е да се чистят задълженията, хората, които са в клуба и на терена, да дават всичко от себе си. Клуба да го има. Мога да подсигурявам, че тимът ще се раздава, не мога да подсигурявам, че ще побеждаваме всеки мач. Само в 1 мач, против Берое вкъщи, не изглеждахме нападателно. Всеки един различен мач сме доминирали и сме давали всичко от себе си “, приключи играчът.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР