Ивелин Попов е опериран по спешност в елитната клиника в

...
Ивелин Попов е опериран по спешност в елитната клиника в
Коментари Харесай

Оперираха Ивелин Попов

Ивелин Попов е опериран по неотложност в елитната клиника в Барселона след тежка контузия на коляното, оповестява " Труд ". Новото попълнение на Сочи получи травма при своя дебют за отбора от съветската Висша лига на 25 август. Тогава нападателят се появи като запаса на полувремето при визитата на Taмбов, извоювана с 1:0, само че бе заменен наложително в 72-ата минута. За страдание контузията се оказа от най-зловещите в спорта – скъсани връзки и повреден менискус на коляното.

Бившия капитан на националите е бил опериран от величието проф. Рамон Хугат, под чиито скалпел са лягали десетки други български звезди. По принцип възобновяване при такива контузии лишава сред 6 и 8 месеца и то при лекуване без никакви затруднения.

По-рано това лято 32-годишният Попов бе диагностициран и с ковид, а по това време бе състезател на Ростов. След излекуването си той изненадващо мина в Сочи като раздялата му несъмнено имаше „ неприятен мирис “, съгласно изявленията и на двете страни.

Попето, както мнозина назовават футболиста, носеше капитанската лента на България до ноември 2019-а, когато се отхвърли от националния отбор. Преди дни селекционерът Георги Дерменджиев разгласи, че тематиката е затворена и не чака нападателят да промени мнението си. Това докара до скрито гласоподаване в националния отбор за нов водач. Футболистите избраха за капитан Петър Занев, авариен е Георги Костадинов, а трети – Васил Божиков.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР