Ивелин Банев - Брендо е един фосил. Той е от

...
Ивелин Банев - Брендо е един фосил. Той е от
Коментари Харесай

Криминалист: Брендо е отживелица, в затвора е, за да оцелее

Ивелин Банев - Брендо е един фосил. Той е от последните огромни играчи на бурния български преход. Човек с дълга кариера и забъркан с далавери. Подобен вид хора първоначално работят каквото падне и в следствие се издига в кариерата.
Споменаваха се негови връзки с Таки и Доктора. Сега престъпността се лустроса и поизчисти - сложиха се белите якички, легализираха си бизнесите и така нататък Това сподели пред bTV криминалистът Иван Савов. Според него има нещо, което го тормози да остане на открито, а в пандиза ще бъде предпазен и ще остане жив.
Брендо е пускал 4 пъти молби до Софийския градски съд да влезе в пандиза през последните 2 години, само че магистратите са отказвали да гледат молбата му по всякакви аргументи. Във всички свои молби оповестеният за " кокаинов крал ", упорствал да се признаят присъдите му от Италия и Румъния, с цел да ги излежи у нас дружно с българската. А след неуспеха това да се случи публично, Брендо се появи на личен ход пред Софийския затвор.
От 2018 година в издирването на Брендо са впрегнати доста съществени институции, а в един миг се появява със сакчето на вратата на централния затвор и чука на портата. Това е доста добре премислен ход, сподели юрист Димитър Марковски. Според него е доста мъчно да се осъществя ликвидиране в пандиза - " по-добре вътре само че жив, в сравнение с на открито, само че мъртъв ". Това значи, че господин Банев е направил един избор за оцеляване.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР