Ивайло Захариев, станал известен от ролята си в Под прикритие,

...
Ивайло Захариев, станал известен от ролята си в Под прикритие,
Коментари Харесай

Ивайло Захариев тренира с Новак Джокович

Ивайло Захариев , станал прочут от ролята си в " Под прикритие " , сега е в Белград, където взе участие в фотосите на сръбския филм " Южен вятър ". Там той ще влезе в ролята на капризен мафиотски наследник.

На път към фитнеса обаче той се натъква на Новак Джокович. Захариев, несъмнено, не пропусна да се снима с най-хубавия сръбски тенисист и показа фотографията в профила си в Instagram.

Преди да отида на фотоси, влязох във фитнеса на хотела. Не упражнявах самичък.:`) Before shooting in #Beograde I went down to the hotel's gym. And I didn't train alone.:`) #novakdjokovic

Публикация, споделена от Ivaylo Zahariev (@ivaylo.zahariev) на %месец %-ден %година в %-часа:%минути%сутрин/вечер ST

Под фотографията той написа: " Преди да отида на фотоси, влязох във фитнеса на хотела. Не упражнявах самичък. "

 Новак Джокович ще отваря ресторант за нуждаещите се
Новак Джокович ще отваря ресторант за нуждаещите се

„ Парите не са проблем за мен. Изкарах задоволително да нахраня цяла Сърбия “

Сръбската продукция, в която взима присъединяване и Ивайло Захариев, се чака да излезе през март 2018 година, като тя ще наблюдава пътя на Синан Сакич, в чиято роля ще влезе Сърджан Тодорович ( " Черна котка, бял котарак ", 1998 г.). Той взема решение да се причисли към музикалната група " Южен вятър ". Когато групата се разпада обаче, Сакич поема по пътя на опиатите. Филмът, както е разказано в IMDb, ще наблюдава дългия път, който би трябвало да измине, с цел да се почисти от въздействието им.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР