Ивайло Вълчев от Има такъв народ препотвърди в студиото на

...
Ивайло Вълчев от Има такъв народ препотвърди в студиото на
Коментари Харесай

Ивайло Вълчев: ИТН отсега е готова да получи третия мандат

Ивайло Вълчев от „ ИТН ” препотвърди в студиото на „ Събуди се ” оповестеното пред президента Румен Радев на консултациите за сформиране на държавно управление, че от групировката му са подготвени да получат третия мандат.

„ Имаме подготвен принцип, по който да разсъждаваме и да работим. Готови сме да водим диалози с всички в Народното събрание, в случай че третият мандат стигне до нас ”, акцентира депутатът.

„ Преди десетина дни бях по-голям оптимист за диалозите сред ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ. Сега имам възприятието, че и двете страни водят този разговор, изпълнявайки свои вътрешни цели, бавейки топката и очаквайки някакво събитие ”, добави той.

На въпрос дали останалите партии в 49-ото Народно заседание се усещат изолирани от договарянията, той отговори: „ За сътрудниците от Българска социалистическа партия, „ Възраждане ”, Движение за права и свободи - не бих могъл да приказвам. Моите усещания, доколкото ги познавам - в по-класическите партии може би има едно чувство за изолираност ”.

Според Вълчев първите две политически сили в Народното събрание не дават знак, че ще имат потребност от останалите. „ Според мен това ще се промени ”, е мнението му.

Вълчев разгласи, че от „ ИТН ” имат подготвен закон за референдумите, който ще внесат. „ Той ще направи реализирането на допитвания по каквито и да е било въпроси много по-лесно ”, акцентира депутатът.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР