Ивайло Цветков - Нойзи окончателно е бита карта в живота

...
Ивайло Цветков - Нойзи окончателно е бита карта в живота
Коментари Харесай

Взрив!! Нойзи е бита карта: Ето с кого го замени Мария Игнатова!

Ивайло Цветков - Нойзи дефинитивно е бита карта в живота на Мария Игнатова. Блондинката изрично му " тегли чертата " и въобще не си губи времето в страдание, съмнение, потиснатост и прочие неща, които могат безусловно да те подлудят.

След като видя и осъзна, че псевдо интелектуалецът няма да й даде нищо повече, с изключение на голите си приказки и скудоумни тъпотии, Игнатова се взе в ръце, отърси се от заблудата за " вселенската си обич " към него и продължи напред.

Днес всички с изненада узнаха, че Марийка се " гушка " с различен и напълно скоро ще го създадат и обществено. Особено откакто се " обясниха в обич " един на различен. Мдаа, новият мъж, който ще е съвсем непрекъснато в живота й оттук насетне месеци наред, е чаровникът Емо Чолаков.

Е, двамата не са почнали сантиментална връзка (макар че знае ли се...), а ще водят един до друг новия сезон на " Един за различен ". Мария Игнатова се уреди със сладката служба на водеща като хем ще е още веднъж на екран, хем ще си вземе едни положителни пари, хем изцяло ще се откъсне от предишното и Нойзи. Найс, а?!

Тепърва ще забележим по какъв начин ще отвърне Цветков на това, само че надали танцува от кеф...

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Нойзи Мария Игнатова Ивайло Цветков Нойзи блондинка Емо Чолаков Един за друг Любов
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР